100% Wingarantie

100% WINGARANTIE !
Biedveilingen introduceert als eerste veilingsite in Nederland en België de 100% WINGARANTIE ! 
 
De 100% WINGARANTIE is voor jou als bieder een absolute garantie dat je altijd een prijs krijgt van ons. Dit maakt het nog leuker en spannender om op Biedveilingen mee te bieden op heel veel populaire producten. 
 
Naast de laagste prijzen op ontzettend veel populaire producten als Smartphone's, 4K TV's en tablets garandeert Biedveilingen als enige veilingsite in Nederland en België jou dus een prijs.
 
Het allerbeste is nog wel dat de 100% WINGARANTIE niet ophoudt na één keer ! Je kan er iedere maand en dus onbeperkt gebruik van maken.
 
Dit is één van de redenen waarom Biedveilingen de absolute nr 1 veilingsite van Nederland en België is. Je wint echt altijd bij Biedveilingen !
 
Om in aanmerking te komen voor de 100% WINGARANTIE gelden de volgende spelregels:
  • Je moet binnen een kalender maand minimaal acht biedpakketten hebben gekocht  (Starter pakketten zijn uitgesloten van de 100% WINGARANTIE)
  • Je mag in die kalender maand geen veiling hebben gewonnen
  • De gekochte biedcredits moeten volledig zijn besteed
  • Je hebt geen product met korting gekocht
  • Het verzoek dient uiterlijk binnen 10 werkdagen na afloop van de desbetreffende kalendermaand door ons te zijn ontvangen. 
 
Voldoe je aan de voorwaarden: dan kom je in aanmerking voor ontzettend gave prijzen als een Playstation 4, Xbox One, Xbox One S, Full HD TV, Drone, Caliber speaker en nog heel veel andere prijzen !
 
 
Wil je aanspraak maken op de 100% WINGARANTIE ? Stuur dan binnen 10 werkdagen na afloop van de desbetreffende kalendermaand een bericht via het contactformulier op onze site en wij regelen de rest.
 

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->