100% Wingarantie

100% WINGARANTIE !

Biedveilingen introduceert als eerste veilingsite in Nederland en België de 100% WINGARANTIE ! 

De 100% WINGARANTIE is voor jou als bieder een absolute garantie dat je altijd een prijs krijgt van ons wanneer je onverhoopt geen veiling wint ! Dit maakt het nog leuker en spannender om op Biedveilingen mee te bieden op heel veel populaire producten. 


Naast de laagste prijzen op ontzettend veel populaire producten als Smartphone's, 4K TV's en tablets garandeert Biedveilingen als enige veilingsite in Nederland en België jou dus een prijs als je geen veiling hebt gewonnen.

Om in aanmerking te komen voor de 100% WINGARANTIE gelden de volgende spelregels:

  1. Je hebt in die kalendermaand geen veilingen gewonnen
  2. Je hebt geen producten met korting gekocht 
  3. Je moet binnen een kalendermaand minimaal tien biedpakketten hebben gekocht  (pakket van 20 credits is uitgesloten van de 100% WINGARANTIE) 
  4. Alle credits zijn gebruikt in die maand

Voldoe je aan de voorwaarden: dan kom je in aanmerking voor ontzettend gave prijzen als een Playstation 4, Xbox One, Xbox One S, Full HD TV, Drone, Caliber speaker en nog heel veel andere prijzen !

Wil je aanspraak maken op de 100% WINGARANTIE ? Stuur dan binnen 10 werkdagen na afloop van de desbetreffende kalendermaand een bericht via het contactformulier op onze site en wij regelen de rest.

 

© 2022 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->