iPhone X - 256GB

iPhone X - 256GB
Prijs
€6,06
Bespaar €1.542,94 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

3-12 henkievdv
3-12 Tobiasz
3-12 Beamerrrr
3-12 Tobiasz
3-12 henkievdv
3-12 stefanobeek

iPhone X - 256GB - Productinformatie

iPhone X - 256GB
 
Compleet nieuw design voor de iPhone X
De iPhone X heeft een compleet nieuw design. Niet alleen de voorkant maar ook de achterkant is gemaakt van glas dat 50% sterker is dan dat van de iPhone 7. Dit geeft het toestel een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat je de iPhone X draadloos kunt opladen.
 
Het frame is gemaakt van roestvrij staal en de voorkant bestaat volledig uit beeldscherm. Vergeleken met de vorige iPhone-edities betekent dit dat zowel de balken aan de boven- en onderkant als de homeknop verdwenen zijn. Zo hou je meer ruimte over om films te kijken. Of open meerdere apps tegelijkertijd en multitask erop los.
 
Nieuwe iPhone X met Super Retina scherm
De iPhone X heeft als eerste iPhone een Super Retina beeldscherm. Hierbij heeft Apple het beste van twee werelden gecombineerd, namelijk: Retina en OLED. Wanneer je dit scherm vergelijkt met het lcd-beeldscherm van andere iPhones dan zie je dat kleuren veel mooier en intenser worden weergegeven. Vooral bij zwarttinten. Zwart is écht zwart.
 
Beelden tonen daarnaast super helder en scherp. Dit beeldscherm is echt het beste van het beste en een genot om naar te kijken.
 
Betere camera's aan de voor- en achterkant
De nieuwe iPhone X heeft aan de achterkant twee 12-megapixel camera’s. De ene camera heeft een groothoeklens en maakt foto’s zoals je gewend bent. De andere camera heeft een telelens. Gecombineerd maak je met deze DUO-camera’s de beste en scherpste ingezoomde foto’s.
 
De camera's zijn onder elkaar geplaatst en hebben een grotere en snellere sensor dan die van de iPhone 7 Plus. Ook de beeldstabilisatie is verbeterd waardoor je altijd de scherpste foto's maakt. Wat je ook aan het doen bent.
 
Nieuwe iPhone X draadloos opladen
De nieuwe iPhone X heeft geen aparte aansluiting voor de koptelefoon. Je gebruikt hiervoor de lightning ingang.  Tegelijkertijd je telefoon opladen én muziek luisteren? Geen probleem. Je kunt de nieuwe iPhone X makkelijk en snel draadloos opladen. Leg je telefoon op een oplaadpad en binnen no-time kun je weer aan de slag.
 
 
De iPhone X verkrijgbaar in de kleuren Silver en Space Gray.

 

Win jij deze iPhone X - 256GB ook voor slechts € 6,06?

Win deze iPhone X - 256GB en andere gave producten uit de categorie Smartphones
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->