Sony 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV

Sony 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV
Prijs
€31,06
Bespaar €4.963,94 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

5-12 JohnnyHuzen
5-12 bobhortsema
5-12 yolientje
5-12 Lauraxx
5-12 JasonMike
5-12 yolientje

Sony 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV - Productinformatie

Sony 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV

De Sony KD65AG9 is een zeer complete 65 inch (165 cm) 4K Ultra HD Smart OLED TV. Voorzien van de nieuwste technieken voor optimale beeldbeleving. Geniet van uitzonderlijk realistisch entertainment onder andere met OLED-contrast. 

Het OLED scherm met individueel oplichtende pixels brengt in combinatie met de krachtige Picture Processor X1™ Ultimate uw beeld tot leven. De processor detecteert en verbeterd voor optimale kleur, helderheid en details. De kleuren spatten van uw scherm terwijl de zwarttinten tot in de kleinste details met gelaagdheid worden weergegeven. Alles wat u kijkt is helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch. Elke OLED-pixel kan in een fractie van een seconde van zwart naar fel verlicht overgaan. U geniet van vloeiende, ongelofelijk heldere beelden.
 
Dankzij de Acoustic Surface Audio+ komt het geluid rechtstreeks uit het scherm. De AG9 vult uw ruimte met kraakhelder beeld en geluid. Drie actuatoren en twee krachtige subwoofers zorgen voor multidimensionaal geluid dat uw scherm afspat. Terwijl het geluid binnen komt wordt het verbeterd met Clear Phase, DSEE en S-Force voor gebalanceerde, gedetailleerde, puur en krachtige audio. Bij alles wat u bekijkt beleefd u optimaal beeld en geluid. Sluit uw Home Theatre-systeem aan en geniet van een meeslepende bioscoopervaring. Alle inkomende beelden worden direct verbeterd met de 4K X-Reality™ PRO. Elke pixel wordt geanalyseerd om opgebouwd te worden tot scherper en gedetailleerder beeld. Zo kunnen alle ingevoerde beelden de ware 4K-kwaliteit benaderen. U geniet van optimale kwaliteit, wat u ook bekijkt.
 
Ondersteunt verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR 10, Hybrid Log-Gamma en Dolby Vision™. Met Dolby Vision creëert u een bioscoopervaring in uw eigen woonkamer. Scènes komen tot leven met prachtige highlights, diepe tinten in ultiem HDR contrast. Bekijk wat u het liefste ziet zoals de filmmaker het bedoelt heeft. 
Ook gamers kunnen hun hart ophalen met deze Sony 4K HDR-televisie. Hij is namelijk perfect voor de PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met levensechte texturen en levendige kleuren. Uw favoriete games komen tot leven dankzij geweldige beeldkwaliteit.
 
Het elegante ultradunne design is eenvoudig aan uw muur te bevestigen. De standaard is zo gemaakt dat u hem niet kunt zien. Daarnaast is het frame zo dun dat hij bijna niet te zien is. Voor een optimale kijkervaring met maximaal kijkoppervlak. Zo focust u op niets anders dan het beeld. Achter een klepje is zelfs mogelijkheid om uw snoertjes netjes uit het zicht aan te sluiten. Zo geniet u van uw AG9 TV zonder zichtbare kabels.
 
Belangrijkste kenmerken van de Sony OLED KD65AG9 MASTER Series:
  • 65 inch (165 cm) Sony OLED KD65AG9 MASTER Series
  • OLED-contrast voor uitzonderlijk realistisch entertainment
  • Krachtige Processor voor helder, duidelijk en ongelofelijk realistisch beeld
  • Acoustic Surface Audio dat van uw scherm spat
  • IMAX Enhanced
  • HDR-ondersteuning voor beeld zoals de filmmaker bedoelt heeft
  • Perfect voor PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro
  • Elegant desing met maximaal kijkoppervlak en kabels netjes weggewerkt
  • Smart TV inclusief ingebouwde chromecast en snelknop naar Netflix
  • Ontworpen om nog dichter tegen de muur te hangen

Win jij deze Sony 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV ook voor slechts € 31,06?

Win deze Sony 65" 4K Ultra HD Smart OLED TV en andere gave producten uit de categorie Televisies
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->