Sonos Playbar Wireless HiFi Soundbar

Sonos Playbar Wireless HiFi Soundbar
Prijs
€3,59
Bespaar €775,41 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

3-12 Daisy2793
3-12 berfin
3-12 GekkeGerrit
3-12 vdrstuyft
3-12 HermelijnDuBos
3-12 vdrstuyft

Sonos Playbar Wireless HiFi Soundbar - Productinformatie

Sonos Playbar Wireless HiFi Soundbar
De Sonos PLAYBAR is een unieke soundbar die welke kamer dan ook in je huis vult met superieur geluid. Bovendien stream je je favoriete muziek in een handomdraai vanaf je smartphone of tablet naar de soundbar. De afmetingen van de Sonos PLAYBAR - 90 cm breed, 8.5 cm hoog en 14 cm diep - maken deze draadloze luidspreker een perfecte toevoeging voor onder je televisie van 40 inch of groter. Zo kun je dus korte metten maken met het slechte geluid dat doorgaans op led-tv's te vinden is; zo'n platte tv heeft namelijk geen goede geluidsinstallatie in zich.
 
Belangrijkste kenmerken van de Sonos PLAYBAR:
  • Streamt alle muziek via je thuisnetwerk
  • Gemakkelijk te installeren
  • Breid uit met andere Sonos producten zoals de PLAY:1, PLAY:5, PLAY:3 of de SUB voor een echte "multiroom-beleving"
  • Je hebt slechts 2 snoeren nodig, een stroomkabel en optische audiokabel
  • Past perfect onder tv's van 40 inch of groter
  • Bediening is kinderspel met de Sonos app
 
Sonos PLAYBAR review
Scroll naar beneden op deze pagina als je wilt weten van klanten van bol.com vinden van de Sonos PLAYBAR. Niet alleen zij zijn positief over deze soundbar, want het Engelse audioblad WhatHiFi geeft het apparaat een oordeel van 5/5 sterren. 
 
Hoe werkt Sonos?
Benieuwd hoe het systeem werkt en wat je ervoor nodig hebt? Lees alles op de speciale Sonos informatiepagina.
 
Bioscoopgeluid met de Sonos PLAYBAR
Dankzij negen geïntegreerde luidsprekers vult Sonos PLAYBAR elke kamer met ultra-realistisch geluid voor games en films.
 
Stream alle muziek ter wereld
PLAYBAR werkt daarnaast ook als standalone, alles-in-een Sonos-speler waarmee je alle muziek ter wereld kan streamen; je iTunesbibliotheek, je favoriete muziekdiensten en vele duizenden internetradiostations, shows en podcasts.
 
Eenvoudig aan te sluiten
De Sonos PLAYBAR wordt via een enkele optische kabel aan je tv gekoppeld en kan alles afspelen wat er op de tv is aangesloten, dus ook je digibox en gameconsole.
 
Draadloos
Geen gedoe met kabels. Sluit PLAYBAR aan op je eigen WIFI netwerk en verbind al je overige Sonos-spelers draadloos met een druk op de knop. Wil je de ultieme home cinema ervaring en combineer je PLAYBAR met SUB dan is een BOOST noodzakelijk. De BOOST biedt toegang tot het eigen draadloze SONOS netwerk. Dit netwerk is nodig voor de extreem lage latentie tussen PLAYBAR en SUB of achterspeakers zodat je geen lipsync-vertragingen ervaart als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt. 
 
Het flexibele ontwerp van de Sonos PLAYBAR
PLAYBAR kan plat op je tv meubel of dressoir liggen. Als je tv aan de muur is bevestigd kan PLAYBAR er horizontaal boven of onder geplaatst worden.
 
Bediening
Regel het volume van de Sonos PLAYBAR met de bestaande afstandsbediening van je tv of met een universele, infrarood afstandsbediening. Of download de gratis Sonos Controller-app om de PLAYBAR draadloos te bedienen vanaf je smartphone, tablet, pc of Mac.
 
Ondersteunde muziekservices
Sonos werkt naadloos met Deezer, iHeartRadio, JUKE, Last.fm, MOG, Pandora®, Rdio®, Rhapsody®, Slacker, SiriusXM™ Internet Radio, Songl, Spotify®, Stitcher SmartRadio™, TuneIn, Wolfgang’s Vault®, WiMP en elke service die DRM-vrije tracks aanbiedt voor downloaden. (Beschikbaarheid van services verschilt per regio.
 

 

Win jij deze Sonos Playbar Wireless HiFi Soundbar ook voor slechts € 3,59?

Win deze Sonos Playbar Wireless HiFi Soundbar en andere gave producten uit de categorie Sonos
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->