PlayStation VR

PlayStation VR
Prijs
€8,16
Bespaar €379,84 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

12-9 soufiane
12-9 ThijsBrinkhorst
12-9 toontjelager
12-9 Diekemieke
12-9 ThijsBrinkhorst
12-9 Gemmie

PlayStation VR - Productinformatie

PlayStation VR - PS4 VR

Speel niet alleen. Beleef de game
Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, het nieuwe virtual reality-systeem voor PlayStation 4, ervaar je games op een geheel nieuwe manier. Je bent zelf het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail van fantastische nieuwe werelden — hierdoor lijkt het alsof je echt in de game zit.

 
Staat nooit stil
PlayStation-innovatie
PlayStation biedt altijd ervaringen die onze verbeelding te boven gaan, van 3D-gaming tot toegepaste realiteit. Dit erfgoed neemt een sprong voorwaarts met PS VR. Je kunt nu verder dan het scherm en in de game kruipen.
 
Speel het, beleef het
Het voelt alsof je er echt bent
Je hebt games gespeeld die ervoor zorgden dat je de tijd vergat. Maar hoe zit het met games die ervoor zorgen dat je vergeet waar je bent? Dat is wat PS VR zal doen, je meeslepen in een game die je het ongeëvenaarde gevoel geeft dat je je daadwerkelijk in de game bevindt.
 
Heb je een PS4?
Dan ben je klaar voor PS VR
Gewoon aansluiten en spelen. PS VR wordt mogelijk gemaakt door PlayStation 4, dus je kunt de twee eenvoudig verbinden en binnen enkele seconden genieten van nieuwe ervaringen.
 
De speelgrenzen worden verlegd
PS VR laat je spelen op manieren en plaatsen die je nooit voor mogelijk hield dankzij een geavanceerd, aangepast OLED-scherm dat beelden weergeeft met een supervloeiend beeld van 120 Hz, 360 graden zicht en echte 3D-audio waarmee je geluiden om je heen kunt horen. Je kunt dus helemaal opgaan in games speciaal ontwikkeld voor PS VR, inclusief RIGS Mechanized Combat League en VR Worlds.
 
Inhoud Sony PlayStation VR:
PlayStation VR headset
Processor unit
Stereo oordopjes
HDMI kabel
USB kabel
AC adaptor
PS VR headset connection adaptor

Win jij deze PlayStation VR ook voor slechts € 8,16?

Win deze PlayStation VR en andere gave producten uit de categorie Gaming
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->