Nikon D3200 + AF-S DX 18-55mm VR II

Nikon D3200 + AF-S DX 18-55mm VR II
Prijs
€9,85
Bespaar €429,15 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

12-9 lawrence
12-9 Aymar
12-9 Paulinewint
12-9 Kemal
12-9 blackkillah88
12-9 Kemal

Nikon D3200 + AF-S DX 18-55mm VR II - Productinformatie

Nikon D3200 + AF-S DX 18-55mm VR II
Geniet van je herinneringen dankzij de krachtige en ongelooflijk gebruiksvriendelijke Nikon D3200.
 
Deze spiegelreflexcamera is voorzien van een CMOS-sensor van 24,2 megapixel en Nikon´s krachtige EXPEED 3-beeldverwerkingsengine en biedt voortreffelijke foto´s en Full HD D-films. 
 
Met Nikon’s hulpstand kun je gemakkelijk aan de slag gaan, omdat deze je laat zien hoe je in enkele eenvoudige stappen schitterende resultaten kunt bereiken. Voorbeeldafbeeldingen en duidelijke instructies waarborgen dat je de kwalitatief hoogstaande foto's en films maakt die je altijd al wilde maken. 
 
De Nikon D3200 biedt een fantastische manier om het leven vast te leggen met rijke details. Je kunt beelden zelfs direct vanaf de camera naar een smartapparaat verzenden, zodat je je foto's en films onmiddellijk kunt delen.
 
Eenvoudig en schitterend
Met Nikon's hulpstand kan je gemakkelijk aan de slag gaan, omdat deze je laat zien hoe je in enkele eenvoudige stappen schitterende resultaten kunt bereiken. Voorbeeldafbeeldingen en duidelijke instructies waarborgen dat je de kwalitatief hoogstaande foto's en films maakt die je altijd al wilde maken.
 
Direct delen, direct genieten
De Nikon D3200 biedt een fantastische manier om het leven vast te leggen met rijke details detail. Je kunt beelden zelfs direct vanaf de camera naar een smartapparaat (telefoon, tablet of interactieve tv) verzenden, zodat je je foto's en films onmiddellijk kunt delen.
 
DX-formaat CMOS-sensor van 24,2 MP
Leg scherpe, gedetailleerde beelden vast met de CMOS-sensor met 24,2 megapixels. Grote afdrukken zien er schitterend uit en je kunt beelden uitsnijden zonder dat details verloren gaan. Ga aan de slag met filmen, maak met D-film filmopnamen die je graag wilt delen. Dankzij de grote beeldsensor en hoge ISO-gevoeligheid van de camera kan je bij elk soort licht scherpe Full HD-videoclips (1080p) vastleggen.
 
Helder en nauwkeurig
Maak fantastische foto' s bij weinig licht of scherpe opnamen van bewegende onderwerpen. De camera kent een automatische ISO-instelling en de lichtgevoeligheid is uit te breiden tot ISO 12800. Profiteer daarnaast van snelle en nauwkeurige autofocusdekking voor het gehele beeld, ongeacht of het onderwerp zich niet in het midden bevindt, snel beweegt of volstrekt onvoorspelbare bewegingen maakt.
 
Systeem voor onderwerpherkenning
Laat de D3200 je helpen prachtige beelden vast te leggen. Nikon's systeem voor onderwerpherkenning analyseert het onderwerp waarvan je een opname maakt en past de scherpstelling, de belichting en de witbalans aan voor optimale resultaten.
 
Fotoretoucheermenu
Verbeter je foto's in de camera met diverse hulpmiddelen en effecten. Retoucheeropties zijn onder meer Formaat wijzigen, Snel retoucheren en Rechtzetten. Tot de effecten behoren Selectieve kleur, Kleurenschets en Miniatuureffect, dat verre onderwerpen op schaalmodellen doet lijken.
 
Actieve D-Lighting
Leg meer details vast in lichtomstandigheden met een hoog contrast. Met Nikon's actieve D-Lighting worden de details in zowel donkere als lichte delen automatisch vastgelegd voor schitterende beelden met een natuurlijk contrast.
 
Slimme autofocus voor films
Profiteer van continue autofocus (AF) tijdens het opnemen van D-films. Dankzij fulltime servo-AF (AF-F) en AF met onderwerp volgen blijft de scherpstelling tijdens het vastleggen van bewegende onderwerpen gehandhaafd. Gezichtprioriteit-AF is ideaal voor het filmen van gebeurtenissen, omdat je je kunt ontspannen en de camera kunt laten scherpstellen op gezichten.
 
Uitgebreide filmopties
Met de Nikon D3200 kan je Full HD-films (1080p) met 30p, 25p en 24p opnemen en de camera ondersteunt ook het gebruik van Nikon's ME-1 stereomicrofoon. Met de bewerkingsfuncties in de camera kan je taken uitvoeren zoals het instellen van het begin- en eindpunt van je film. Een mini-HDMI-uitgang maakt weergave op een HDTV mogelijk.
 
NIKKOR-objectieven
Profiteer van de legendarische NIKKOR-objectieven van Nikon om beelden met levendige kleuren, een opvallend contrast en scherpe details vast te leggen of om te experimenteren met filmeffecten. Gebruik snelle objectieven met een vaste brandpuntsafstand voor prachtige portretten, micro-objectieven voor close-ups op ware grootte of teleobjectieven voor verre onderwerpen.
 
Plezierig te gebruiken
Dankzij de lichte camerabody en het superieure ergonomische ontwerp is de Nikon D3200 uiterst plezierig om mee te fotograferen. Een stevige grip zorgt ervoor dat de camera comfortabel is vast te houden. Speciale knoppen voor veelgebruikte functies zoals D-film of livebeeld zorgen voor een gemakkelijke bediening.
 
Kenmerken van de Nikon D3200:
 
  • 24,4 megapixel camera
  • CMOS-sensor van 23,2 x 15,4 mm
  • Circa 1,5x brandpuntsafstand van het objectief
  • 1/4000 tot 30 sec. in stappen van 1/3 LW
  • ISO 100 tot 6400 in stappen van 1 LW
  • C-type HDMI-mini-aansluiting
  • Hi-Speed usb
  • Video-uitgang NTSC, PAL
  • 125 x 96 x 76,5 mm
 

 

Win jij deze Nikon D3200 + AF-S DX 18-55mm VR II ook voor slechts € 9,85?

Win deze Nikon D3200 + AF-S DX 18-55mm VR II en andere gave producten uit de categorie Camera
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->