LG 65" OLED TV

LG 65" OLED TV
Prijs
€73,67
Bespaar €4.425,33 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

15-1 erichilgersom
15-1 philoulampinje
15-1 Lenfromthahood
15-1 SiennaMallens
15-1 Danique89
15-1 alboss

LG 65" OLED TV - Productinformatie

LG 65" OLED TV
Ontdek de schoonheid van een door sterren oplichtende hemel met de LG OLED65C6V 65 inch (165 cm) 4K Ultra HD 3D Smart OLED curved televisie.

De OLED tv zorgt voor een complete HDR ervaring door het ondersteunen van zowel Dolby Vision als HDR 10. Ervaar hogere contrast beelden en betere weergaven van kleuren met de nieuwste HDR techniek (High dynamic range). De drie belangrijkste kenmerken van HDR tv zijn, hoogste contrast en grootste helderheid en kwaliteit levensechte kleuren. Licht blijft licht en zwart blijft zwart. Hierdoor krijgt het beeld ongelofelijk veel diepte en komen de mooiste kleuren tot leven.

Verder beschikt deze televisie over 3 HDMI-aansluitingen en 2 USB-aansluitingen. Met de meegeleverde Magic Remote navigeer door de menu’s op je Smart tv. Dankzij het WebOS 3.0 besturingssysteem heb je gemakkelijk en snel  toegang tot je games, app’s.

 
LG OLED ondersteunt Dolby Vision,welke het contrast voor iedere scène optimaliseert
Elke scene in een film heeft andere details: donker, licht, binnen, buiten, ochtend of avond. Hierdoor moet elke scene apart aangepast kunnen worden met de juiste contrast en lichtbalans. HDR10 heeft niet de mogelijkheid om elke scene apart te bewerken, met Dolby Vision HDR is dit echter wel mogelijk.Hierdoor kan de film echt weergegeven worden zoals het door de art director bedacht is
 
Perfect zwart
De pixels van OLED zijn zelf oplichtende en kunnen dus ook volledig uitgezet worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in donkere scènes levendiger en duidelijker
 
Kijkhoek
De OLED TV van LG biedt een zeer ruime kijkhoek en toont ongelooflijk consistent contrast, ongeacht je postitie ten opzicht van de televisie.
 
Reactiesnelheid
Dankzij de ongelofelijk hoge reactiesnelheid vervormt het beeld, zelfs tijdens de snelste sport en filmscénes, niet en is het glashelder.
 
Specificaties:
Beeld
- Curved / 65 inch (165 cm) 
- OLED HDR// Dolby vision
- Design Blade Slim
- Resolutie : 4K Ultra HD (3840 x 2160)
- OLED Backlighttechnologie
- Dolby Vision & HDR 10
- 3D type / 4K 3D
- Camera (Ready/Built-in)
 
Audio
- Harman Kardon Soundbar stand

Win jij deze LG 65" OLED TV ook voor slechts € 73,67?

Win deze LG 65" OLED TV en andere gave producten uit de categorie Televisies
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2020 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->