Huawei Watch smartwatch Centveiling

Gefeliciteerd mootje
Huawei Watch smartwatch
Prijs
€10,08
Bespaar €508,92 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

12-1 mootje
12-1 dirkdesaegher
12-1 caitlinflink
12-1 simonscharenUS92
12-1 Hope
12-1 alineJongma

Huawei Watch smartwatch - Productinformatie

Huawei Watch smartwatch
De Huawei Watch is de smartwach met een prachtig klassiek design. De smartwatch is bijna niet te onderscheiden van een klassiek horloge. Alleen natuurlijk dat de Huawei Watch allerlei extra functionaliteiten en mogelijkheden heeft ten opzichte van een klassiek horloge. De Huawei Watch biedt de mogelijkheid om je smartwatch als verlengstuk van je smartphone om je pols te dragen. Daarnaast zorgt de Huawei Watch ervoor dat je hartslag wordt gemeten. De Huawei Watch is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: Goud, Zwart & Zilver. Het is mogelijk om het horlogebandje te verwisselen, zo is het mogelijk om een stalen of een leren horlogebandje erop te zetten. 
 
Sapphire Crystal
Het scherm van de Huawei Watch is onderandere gemaakt van Pure Sapphire Crystal. Dit zorgt niet alleen ervoor dat je Huawei Watch een mooi uiterlijk heeft maar zorgt ook voor extra stevigheid.
 
Track Health and Activities
De Huawei Watch houdt je dagelijkse activiteiten bij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om losse activiteiten te tracken om zo jezelf elke keer te kunnen verbeteren. Ook zit er een hartslagmeter in het horloge.

 

Win jij deze Huawei Watch smartwatch ook voor slechts € 10,08?

Win deze Huawei Watch smartwatch en andere gave producten uit de categorie Smartwatch
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen