Big Green Egg Mini

Big Green Egg Mini
Prijs
€4,11
Bespaar €614,89 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

19-11 sarina
19-11 LienCremers
19-11 hazal
19-11 CasperK
19-11 SethBreekema
19-11 sarina

Big Green Egg Mini - Productinformatie

Big Green Egg Mini
De Big Green Egg is een universeel keramisch kooktoestel voor in de tuin. Gebaseerd op een eeuwenoud Oosters principe (de Kamado) is de Egg ideaal voor onbekommerd en veilig barbecueën, maar ook voor het bakken, braden, koken, roken en grillen van alle soorten vlees, gevogelte, vis, pizza's, brood, groenten, aardappelen, taarten, enz...En dat het hele jaar door! Deze Big Green Egg Mini weegt 15 kg een heeft een rooster met een doorsnede van 23 centimeter. Op de mini kan je voor ongeveer vier personen koken, grillen, roken of bakken.
Deze Big Green Egg wordt geleverd met onderstel.
 
Fantastische resultaten
Big Green Egg Door de vorm, de warmtecirculatie, het materiaal (keramiek) en een nauwkeurige temperatuurregeling bereik je fantastische resultaten met betrekking tot smaak, geur en kleur van het bereide voedsel. Bovendien is de Egg zeer veilig en kindvriendelijk en, heel belangrijk, heel eenvoudig in het gebruik.
 
Gebaseerd op eeuwenoud Oosters principe
Big Green Egg De Big Green Egg is een universeel keramisch kooktoestel voor in de tuin. Gebaseerd op een eeuwenoud Oosters principe (de Kamado) is de Egg ideaal voor onbekommerd en veilig barbecueën, maar ook voor het bakken, braden, koken, roken en grillen van alle soorten vlees, gevogelte, vis, pizza's, brood, groenten, aardappelen, taarten, enz...
 
Egg-Member
Big Green Egg Ben je eenmaal de trotse bezitter van een Big Green Egg, dan word je automatisch een Egg-member, en krijg je toegang tot de ledenruimte op de website, waar je onder meer recepten kunt downloaden en gebruik kunt maken van speciale acties.
 
Customer Support
Big Green Egg In Nederland onderscheidt Big Green Egg zich verder door een uitstekende Customer Support. Je profiteert o.a. van: de gratis bezorging, uitgekiende Workshops, een hotline voor je culinaire vragen. Als geregistreerd Egg member ontvang je via nieuwsbrieven recepten en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Win jij deze Big Green Egg Mini ook voor slechts € 4,11?

Win deze Big Green Egg Mini en andere gave producten uit de categorie Outdoor
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2019 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->