Apple iMac 27 inch - 5k Retina

Apple iMac 27 inch - 5k Retina
Prijs
€13,17
Bespaar €2.045,83 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

17-1 mohammedz
17-1 noanVreede
17-1 benjemoederniet
17-1 noanVreede
17-1 Daryan
17-1 antjesporty

Apple iMac 27 inch - 5k Retina - Productinformatie

Apple iMac 27” Retina
De Apple iMac is al vele jaren het ware toonbeeld van innovatie voor desktop computers. Vooruitstrevende technologieën en een oogstrelend design zorgen ervoor dat een iMac niet alleen een genot is om mee te werken, maar ook om naar te kijken. De nieuwe iMac 27” is uitgerust met een 5K Retina-display dat een adembenemende kijk -en werkervaring biedt. E-mails lezen alsof ze geprint zijn en foto’s worden levensecht getoond. Alle 14,7 miljoen pixels werken samen om jou het allerbeste beeld te geven dat jij ooit op een iMac 27” hebt gezien.
 
5K Retina, levensecht
Niet alleen het 5K Retina scherm in de iMac is nieuw, ook de technologie die erachter zit is nieuw. Vele kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt zie je niet terug op een beeldscherm. Doordat het scherm van een breder kleurengamma voorzien is, zie je de tinten met zo veel pracht dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Deze verhoging van 25 % zorgt ervoor dat al je foto’s er precies zo uit zien als toen jij ze beleefde.
 
5 millimeter dun
Niet alleen op de technologie binnenin, maar ook op het ontwerp van de iMac blijft Apple innoveren. De All-in-One computer heeft een naadloos design en is aan de randen slechts 5 millimeter dun. Gecombineerd met een adembenemend Retina scherm is de iMac een ware aanvulling voor zowel je bureau als je huiskamer.
 
Sneller dan je voor mogelijk houdt
De ware kracht van de iMac schuilt binnenin de strakke geanodiseerde behuizing. De iMac 27” is standaard verkrijgbaar met een 3,2GHz quad Core i5 processor van de zesde generatie en maximaal te configureren tot een 4,0GHz quad Core i7 processor. Wanneer je net een beetje extra kracht en snelheid nodig hebt bij processor-intensieve applicaties als Logic Pro of Final Cut Pro, zal Turbo Boost 2.0 automatisch worden geactiveerd. Je hoeft hier niets extra’s voor te doen, behalve er volledig van te genieten.
 
Samen met top-of-the-line AMD Radeon R9 series grafische kaarten worden oogverblindende visuele effecten met de grootste kracht en snelheid voor je ogen gerealiseerd. Afhankelijk van je keuze is dit standaard de M380 of te configureren naar een M390 of M395 met 2GB videogeheugen. Voor de krachtigste processen kun je kiezen voor een M395X met 4GB videogeheugen. Het snelle 1867MHz DDR3 geheugen zorgt ervoor dat vele zware taken tegelijk kunnen worden gedraaid. De iMac 27” wordt standaard geleverd met 8GB intern geheugen, maar kan worden geconfigureerd of zelf worden uitgebreid tot wel 32GB. Al deze mogelijkheden maken de iMac de allerbeste All-in-One desktopcomputer voor zowel de normale gebruiker als de professional.
 
Razendsnelle opslag
De Fusion Drive combineert het beste van twee werelden. Je ervaart de snelheid van flashopslag en de capaciteit van een harde schijf. De opslagcapaciteit betreft minimaal 1TB tot wel 3TB groot. Deze technologie zorgt er automatisch voor dat programma’s die je vaak gebruikt altijd op de snelle flashschijf worden opgeslagen. Bestanden en applicaties die je minder gebruikt zullen naar de harde schijf overgezet worden.
 
Om echt alles uit je Mac te halen kun je kiezen voor PCI-flashopslag van minimaal 256GB tot maximaal 1TB. Deze Solid State Drive(SSD) is tot wel 2,5 keer sneller is dan zijn voorganger. Bovendien heeft het ook geen bewegende onderdelen. Je Mac zal daarom binnen no-time opgestart zijn en behaalt leessnelheden tot wel 1800Mbps. Perfect voor het verwerken van de zwaarste taken.
 
De beste accessoires
Niet alleen de iMac beschikt over de nieuwste technologieën, ook de accessoires zijn volledig vernieuwd. Zo krijg je standaard het Apple Magic Keyboard en de Magic Mouse 2 bij je iMac geleverd. Beiden hebben een geïntegreerde oplaadbare batterij waar je meer dan maand op kunt werken, zonder dat je deze tussentijds hoeft op te laden. En met een design dat nog beter bij de Apple familie past, zijn het de beste accessoires die je samen met je iMac kunt gebruiken.

Win jij deze Apple iMac 27 inch - 5k Retina ook voor slechts € 13,17?

Win deze Apple iMac 27 inch - 5k Retina en andere gave producten uit de categorie Macbook
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2020 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->