Soorten Veilingen

Soorten veilingen
Bij Biedveilingen.nl organiseren we drie soorten veilingen, die je gemakkelijk kunt herkennen aan het logo dat bij iedere veiling zichtbaar is. We hebben de standaardveiling, de nagelbijterveiling en de broekieveiling.
 
We zullen hieronder toelichten wat het verschil is tussen deze drie veilingen:
 
Standaardveiling 

 

 
 
De standaard veiling kun je herkennen aan het “1 cent” logo. Iedereen kan aan deze veiling mee doen en je kunt gebruikmaken van het autobieden.
 
Nagelbijterveiling 
De nagelbijterveiling kun je herkennen aan het “nagelbijter” logo. Net als bij de standaardveiling kan ook bij de nagelbijterveiling iedereen mee doen. Om het echt heel spannend te maken kan je bij de nagelbijterveiling geen gebruikmaken van het autobieden. Je moet dus handmatig bieden door op de biedknop te klikken
 
Broekieveiling
Een broekieveiling kun je herkennen aan het “Broekie” logo. Je kan alleen aan deze veiling meedoen als je nog niet eerder iets heb gewonnen. 
 
Wil je ervaren hoe Biedveilingen werkt ? Dan raden we je aan met een broekieveiling te beginnen. Het is de ideale veiling voor beginners. De kans is groter dat je wint, omdat je alleen kan mee doen als je nog nooit iets hebt gewonnen, en zo kan je tegelijkertijd ook wennen aan het bieden. 
 
Heb je al eens een prijs gewonnen bij een broekieveiling, of bij een andere veiling, dan ben je klaar voor de grotere veilingen en zijn de broekieveilingen niet meer voor jou toegankelijk. Zo houden we het ook leuk voor andere beginners. Wat wel hetzelfde is bij de drie soorten veilingen is dat je het product altijd met korting kan kopen als je de veiling niet wint!

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen