Sony PlayStation 4 1TB + Uncharted 4: A Thief's End Centveiling

Gefeliciteerd Elisnr1
Sony PlayStation 4 1TB + Uncharted 4:  A Thief's End
Prijs
€42,26
Bespaar €416,74 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-1 Elisnr1
13-1 brisart92
13-1 lennbieder
13-1 debbyvdgaarden
13-1 Elisnr1
13-1 duukkniptdoor

Sony PlayStation 4 1TB + Uncharted 4: A Thief's End - Productinformatie

Sony PlayStation 4 1TB + Uncharted 4:  A Thief's End
Beleef het laatste avontuur met Nathan Drake met deze PlayStation 4 in combinatie met de game Uncharted 4: A Thief's End.

 
De PlayStation 4 bevat een krachtige grafische kaart, razendsnelle processor, geïntegreerde sociale netwerk functies en de mogelijkheid om jouw tablet of PlayStation Vita te gebruiken als extra scherm.
 
Hardware
De PlayStation 4 zal gebruik maken van een aangepaste "Accelerated Processing Unit" (APU) ontwikkeld door AMD in samenwerking met Sony. De PS4-APU is een chip die processor (CPU) en videogeheugen (GPU) combineert, evenals een geheugencontroller en videodecoder. De CPU zal bestaan uit acht x86-64-kernen. 
 
Er zit tevens een secundaire chip inbegrepen in de PS4, die online functies zoals downloaden, uploaden en sociale gameplay op zich neemt. Deze taken kunnen hierdoor moeiteloos worden gedraaid op de achtergrond, tijdens het spelen of terwijl het systeem in de slaapstand staat.
De PS4 heeft 8 GB aan GDDR5-systeemgeheugen, dit geheugen werkt 16 keer sneller dan het geheugen in de PlayStation 3. Ook zit er een harde schijf van 1 TB in, deze is te vervangen. De architectuur van het geheugen zorgt ervoor dat zowel de CPU alsmede de GPU aanspraak kunnen maken op de hoeveelheid die ze nodig hebben.
De PS4 bevat verder nog een razendsnelle blu-ray speler die leest met een snelheid van 6x CAV wat een snelheid van 27 MB/s oplevert. Tevens wordt er een aux-aansluiting toegevoegd, om verbinding te maken met de PlayStation Eye Camera en een mono-headset, die kan worden aangesloten op de DualShock 4.

Win jij deze Sony PlayStation 4 1TB + Uncharted 4: A Thief's End ook voor slechts € 42,26?

Win deze Sony PlayStation 4 1TB + Uncharted 4: A Thief's End en andere gave producten uit de categorie Playstation 4
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen