Sonos SUB Centveiling

Gefeliciteerd Markie19
Sonos SUB
Prijs
€38,17
Bespaar €850,83 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-1 Markie19
13-1 RicoBekens
13-1 semiepersma
13-1 Annemijnwielens
13-1 sylvienr1
13-1 asmin

Sonos SUB - Productinformatie

Sonos SUB
De Sonos SUB, adembenemend diep geluid. Oogstrelend strak design. Eenvoudig te in stalleren. De Sonos SUB vult je kamer met diep, bodemloos geluid, dat je niet alleen hoort, maar vooral voelt, elke noot, elk akkoord, elke beat. Je hoort niet alleen het verschil dat de draadloze subwoofer maakt, je voelt het tot in je botten.
 
Puur geluid, zonder resonantie
Twee tegenover elkaar geplaatste force-cancelling luidsprekers, zorgen ervoor dat het geluid en de energie van de muziek luid en glashelder overkomen, zonder dat de behuizing meetrilt. 
 
Eenvoudig te installeren
Geen kabels. Geen programmeerwerk. Druk op de knop, volg de eenvoudige aanwijzingen op je app en het systeem past automatisch de audio-instellingen aan voor een perfecte balans tussen je SUB en het daaraan gekoppelde Sonos-speler, laat je muziek tot leven komen.
 
Wil je de ultieme home cinema ervaring en combineer je de SUB met PLAYBAR dan is een BOOST noodzakelijk. De BOOST biedt toegang tot het eigen draadloze SONOS netwerk.
 
Dit netwerk is nodig voor de extreem lage latentie tussen PLAYBAR en SUB of achterspeakers zodat je geen lipsync-vertragingen ervaart als je naar je favoriete televisieprogramma of film kijkt.
 
Waar je maar wilt
Je kunt de SUB overal neerzetten of neerleggen zelfs plat onder een bank. Dankzij het specifieke draadloze ontwerp creeërt hij zowel horizontaal als verticaal een ongeëvenaard geluid.

 

Win jij deze Sonos SUB ook voor slechts € 38,17?

Win deze Sonos SUB en andere gave producten uit de categorie Sonos
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen