Playstation 4 Slim 1TB + Battlefield 1 Centveiling

Gefeliciteerd Glasbier
Playstation 4 Slim 1TB + Battlefield 1
Prijs
€32,53
Bespaar €446,47 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-1 Glasbier
13-1 yizkit
13-1 Majamarie
13-1 Chloenagelbijter
13-1 svenVanDrunen
13-1 EleysaMullema

Playstation 4 Slim 1TB + Battlefield 1 - Productinformatie

Playstation 4 Slim 1TB + Battlefield 1
Ervaar het begin van totale oorlog in Battlefield™ 1. Baan je een weg door epische gevechten, variërend van krappe belegerde Franse steden tot zwaar verdedigde bergforten in de Italiaanse Alpen, en aanschouw waanzinnige veldslagen in de woestijn van Arabië. Ontdek een nieuwe wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne, of doe mee aan epische multiplayer gevechten met maximaal 64 spelers. Stem je tactiek af op de adembenemende omgevingen en totale verwoesting. Strijd als infanterie of bestuur ongelooflijke voertuigen te land, ter zee en in de lucht (variërend van tanks en motoren op de grond tot dubbeldekkers en gigantische oorlogsschepen), en stem je speelstijl af op de meest dynamische gevechten in de geschiedenis van Battlefield.

 

Belangrijkste kenmerken:

• Epische multiplayer gevechten met 64 spelers - Vorm een squad met vrienden en doe mee aan de meest epische multiplayer gevechten in de geschiedenis van FPS met maximaal 64 spelers als infanteristen of bestuurders van voertuigen, variërend van tanks en motoren in het veld tot dubbeldekkers en gigantische oorlogsschepen.

• Ervaar het begin van totale oorlog – Maak deel uit van de grootste veldslagen in de geschiedenis van de mensheid. Van de zwaar verdedigde Alpen tot de verzengende woestijnen van Arabië, de oorlog raast op epische schaal te land, ter zee en in de lucht terwijl je getuige bent van de geboorte van moderne oorlogvoering.

• Adembenemende intuïtieve verwoesting - Met intuïtieve verwoesting is geen strijd ooit dezelfde. Vernietig grote en kleine voertuigen, en maak hele gebouwen met de grond gelijk. Van kleine houten huizen tot enorme stenen forten, zelfs de grond waarop je vecht kan uiteen worden gereten.

• Oorlogsverhalen van de andere kant van de wereld - Ontdek een wereld in oorlog via een avontuurlijke campagne en bekijk een wereldwijd conflict door de ogen van diverse personages, die worden verenigd door deze eerste moderne oorlog.

 

De Playstation 4 Slim wordt als volgt geleverd;

 

1 x PlayStation 4 Slim system (1TB HDD) Zwart (witte doos)

1 x Wireless Controller (DUALSHOCK 4)

1 x Mono headset

1 x AC power cord

1 x HDMI cable

1 x USB cable

+ Battlefield 1 game

Win jij deze Playstation 4 Slim 1TB + Battlefield 1 ook voor slechts € 32,53?

Win deze Playstation 4 Slim 1TB + Battlefield 1 en andere gave producten uit de categorie Playstation 4 Slim
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen