Panasonic Viera 55 inch Ultra HD 4K LED LCD Centveiling

Gefeliciteerd Angie197411
Panasonic Viera 55 inch Ultra HD 4K LED LCD
Prijs
€38,56
Bespaar €1.140,44 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

14-1 Angie197411
14-1 Mitchel45
14-1 Youri007
14-1 walter
14-1 JariLielkema
14-1 Nouda

Panasonic Viera 55 inch Ultra HD 4K LED LCD - Productinformatie

Panasonic Viera 55 inch Ultra HD 4K LED LCD
De Panasonic TX CX670 serie heeft een Ultra HD/4K resolutie, hierdoor hebben ze een vier keer hogere beeldresolutie dan standaard HD tv's. Door de 3840 x 2160 beeldresolutie van 4K Ultra HD tv's zien beelden er zo gedetailleerd en perfect uit dat het net lijkt alsof u door een raam naar de echte wereld kijkt in plaats van naar een tv.
 
Helemaal als u functies zoals hoge helderheid/high colour space panels en de krachtige Quad Core Pro engine in voorhanden heeft om het allerlaatste detail dat 4K te bieden heeft eruit te persen. Een geavanceerde LED-achtergrondverlichting voor een uitgebreider kleurenpalet. Door het speciale LED LCD-scherm dat een breder kleurenpalet reproduceert, voldoet het aan meer dan 90% van de DCI-normen. Studio Master Color tv's bieden een subtieler, natuurlijk getint kleurenpalet dat, in tegenstelling tot de meeste LCD tv's, toch authentiek lijkt in iedere omgeving. 
 
Snelle, intuïtieve toegang tot precies de content die u nodig hebt. Een nieuw startscherm, gebaseerd op Firefox OS, maakt het gemakkelijk om de gewenste inhoud met een intuïtieve handeling te openen.
 
De nieuwe generatie LCD-schermen met een hoge helderheid bieden levendigere kleuren. Maar ze kunnen het contrast pas echt verbeteren als u controle heeft over de helderheid in donkere scènes. Local dimming maakt dit mogelijk door verschillende clusters van de achtergrondverlichting van de tv verschillende helderheidsniveaus te geven, zodat de helderheid verminderd kan worden voor donkere gebieden zonder dat dit ten koste gaat van de intensiteit van heldere gebieden. Gedetailleerde, scherpe beelden van elke bron.
 
Om de geavanceerde smartfuncties en 4K-beeldtechnologieën die we tegenwoordig verwachten van hoogwaardige tv's te kunnen bieden, zijn krachtige processoren vereist. Vandaar de Quad Core Pro engine. Deze scheidt de verwerking van de smart-tv van de beeldverwerking, zodat de smartelementen sneller en vloeiender worden uitgevoerd terwijl beelden er helderder, scherper en verfijnder uitzien, of het nu gaat om internetstreams, uitzendingen, Blu-rays of 4K-feeds.
 

 

Win jij deze Panasonic Viera 55 inch Ultra HD 4K LED LCD ook voor slechts € 38,56?

Win deze Panasonic Viera 55 inch Ultra HD 4K LED LCD en andere gave producten uit de categorie Panasonic
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen