Nintendo 3DS XL Wit + Super Mario: 3D Land Centveiling

Gefeliciteerd daylinn
Nintendo 3DS XL Wit + Super Mario: 3D Land
Prijs
€29,88
Bespaar €319,12 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-1 daylinn
13-1 RogerN
13-1 Mavey
13-1 Angie197411
13-1 Kenniewint
13-1 daylinn

Nintendo 3DS XL Wit + Super Mario: 3D Land - Productinformatie

Nintendo 3DS XL Wit + Super Mario: 3D Land
Super Mario 3D Land is een nieuwe Super Mario-game voor de Nintendo 3DS. In dit allereerste 3D platformavontuur van Mario kunnen spelers, voordat ze een level spelen, het alvast verkennen om geheimen te vinden met de ingebouwde gyroscoopfunctie van het Nintendo 3DS-systeem. Het spel voorziet ook in propellerblokken en StreetPass-functies.

 
Super Mario 3D Land bevat een unieke mix van bekende en gloednieuwe Mario-gameplay. Prinses Peach heeft zich weer eens in de nesten gewerkt; Bowser heeft haar ontvoerd en er is maar één man die voor gerechtigheid kan zorgen.
 
Tijdens je tocht door het Mushroom Kingdom gebruik je nieuwe en bekende vaardigheden, waaronder het legendarische Tanooki Suit. Pak een bruine Super Leaf en Mario trekt zijn schattige, harige Tanooki Suit aan, dat hem door de lucht laat zweven én staartaanvallen mogelijk maakt. Maar ook andere vaardigheden zorgen voor meer dan genoeg spelplezier, zoals de Propeller Box die Mario hoog laat vliegen, en de Fire Flower waarmee hij vuurballen naar vijanden kan gooien.
 
Dit is de Nintendo 3DS XL! De 3DS XL heeft als grootste vernieuwing een scherm dat 90% groter is dan de oude 3DS en de batterij gaat tot maar liefst 20% langer mee dan zijn voorganger!
 
Let op: De Nintendo 3DS XL wordt standaard zonder oplader geleverd!

Win jij deze Nintendo 3DS XL Wit + Super Mario: 3D Land ook voor slechts € 29,88?

Win deze Nintendo 3DS XL Wit + Super Mario: 3D Land en andere gave producten uit de categorie Nintendo 3DS
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen