MSI Gaming Series Laptop Centveiling

Gefeliciteerd ZekerZilver
MSI Gaming Series Laptop
Prijs
€37,78
Bespaar €1.051,22 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-1 ZekerZilver
13-1 Mozespaters
13-1 maxxbieder
13-1 Eelco
13-1 RonaldGr
13-1 maxxbieder

MSI Gaming Series Laptop - Productinformatie

MSI Gaming Series Laptop
Een processor uit de gaming serie, meer dan voldoende werkgeheugen en opslag en een snelle nVIDIA grafische kaart. Deze laptop is klaar voor de strijd.
 
MSI SHIFT en CoolerBoost
Het nadeel van gaming laptops is dat al die snelle onderdelen vaak warm worden na intensief gebruik. MSI komt met twee nieuwe technieken om dit tegen te gaan. De eerste is SHIFT, een sneltoets (FN+F7) waarmee je kunt schakelen tussen verschillende modussen. De eerste is Sport, voor wanneer je gewoon het allerbeste wilt. De processor en videokaart worden 100% effectief, zonder beperkingen. Een hogere snelheid halen is niet mogelijk. Als je de laptop op schoot of onderweg wilt gebruiken is dit wellicht niet de meest optimale setting. Door een keer op de sneltoets te drukken schakel je naar Comfort modus. De CPU en Videokaart worden licht begrenst, zodat je maximale performance kan combineren met een koel oppervlak. En als je de accu wilt sparen en toch wilt gamen is er een derde stand: Green. Hierbij worden de CPU en videokaart nog wat verder teruggeschroeft. De laptop blijft koel, en de batterij gaat langer mee.
 
Killer ethernet en Wifi
 
Wat kan een lekkere gaming-sessie meer storen dan lagg? Haperend internet? Of gewoon trage snelheden? De MSI steekt hier een stokje voor met de Killer e2200. Al het netwerkverkeer van je game wordt door de Killer kaart verwerkt, ingepakt, en nog sneller doorgestuurd naar je laptop. Hierdoor gaat je lagg omlaag, je snelheid omhoog en je score door het dak!

Win jij deze MSI Gaming Series Laptop ook voor slechts € 37,78?

Win deze MSI Gaming Series Laptop en andere gave producten uit de categorie Laptop
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen