Lenovo Yoga 2 PRO Centveiling

Gefeliciteerd XanderX
Lenovo Yoga 2 PRO
Prijs
€22,90
Bespaar €526,10 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

11-1 XanderX
11-1 oliwia
11-1 bobvoorop
11-1 quincybikkema
11-1 Sennaar
11-1 Alwayskeepgoing

Lenovo Yoga 2 PRO - Productinformatie

Lenovo Yoga 2 PRO
Supersnel ontwaken, snel bestanden en foto's openen en naadloos schakelen tussen apps zonder vertraging.
 
Vier manieren om uw tablet te gebruiken
In het innovatieve ontwerp van de Yoga Tablet 2 Pro zijn de cilindervormige batterijhouder en geïntegreerde standaard aan de zijkant van het apparaat geplaatst. Hierdoor wordt het zwaartepunt veranderd en worden meerdere manieren geboden om de tablet te gebruiken: Vasthouden, Kantelen, Portret en Hangen. Dit betekent dat er vier verschillende manieren zijn om te genieten van mediacontent, games en meer.
 
Ongelooflijke Home Theater-ervaring
De Yoga Tablet 2 Pro beschikt over een geïntegreerde projector die elke donkere kamer verandert in een thuisbioscoop. Een nieuwe manier om te genieten van video's en films: de tablet projecteert tot wel 50” beelden op elke muur of elk scherm.
 
Indrukwekkende audio
De projector van de Yoga Tablet 2 Pro is niet de enige functie die zorgt voor een indrukwekkende Home Theater-ervaring. Het geïntegreerde 8 W geluidssysteem biedt u een indrukwekkende audio-ervaring. Kijk maar eens naar de volgende functies: uitstekende JBL®-luidsprekers aan de voorkant in een grote behuizing met subwoofer, Wolfson® Master HiFi™-audioprocessor en Dolby®-surroundgeluid.
 
Extreem lange batterijduur
De Yoga Tablet 2 Pro kan langdurig achtereen worden gebruikt dankzij de extreem lange gebruiksduur van de batterij. De batterij gaat tot wel 15 uur* mee zodat u de laptop dag – én nacht – kunt gebruiken zonder dat u de batterij hoeft op te laden. Het geheim? De unieke cilindervormige zijbehuizing van de Yoga-tablet biedt meer ruimte voor batterijopslag en meer tijd tussen de oplaadbeurten.
 
Ultra HD-beeldscherm met een brede kijkhoek
Het schitterende 13,3 inch QHD-beeldscherm (2560 x 1440) van de Yoga Tablet 2 Pro zorgt voor indrukwekkende HD-beelden – en u en uw vrienden kunnen hiervan genieten vanuit een brede kijkhoek van 178 graden dankzij de IPS-technologie (In-Plane Switching) van het beeldscherm.
 
Geweldige connectiviteit
De Yoga Tablet 2 Pro ondersteunt 4G LTE voor ultrasnelle mobiele gegevens (optioneel) en dubbelbands wifi voor stabiele verbindingen over grotere afstanden.
 
Lenovo DOit-apps
Doe meer met uw Yoga Tablet 2 Pro met premiumtoepassingen van Lenovo zoals SHAREit, waarmee u snel bestanden kunt delen zonder netwerkkosten of een wifi-aansluiting, en SYNCit, die back-ups maakt van uw contactpersonen en sms-berichten en deze herstelt.
 

Win jij deze Lenovo Yoga 2 PRO ook voor slechts € 22,90?

Win deze Lenovo Yoga 2 PRO en andere gave producten uit de categorie 2-in-1: laptop & tablet
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen