LG 55 inch 4K Ultra HD TV Centveiling

Gefeliciteerd Sharonbudeltje
LG 55 inch 4K Ultra HD TV
Prijs
€37,92
Bespaar €961,08 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

15-1 Sharonbudeltje
15-1 Gaetano
15-1 Sharonbudeltje
15-1 mila1
15-1 Danoontjepowerr
15-1 Bergmans

LG 55 inch 4K Ultra HD TV - Productinformatie

LG 55 inch 4K Ultra HD TV
Ontdek de vele mogelijkheden en technieken van de LG 55 inch 4K Ultra HD TV. Zet de tv aan en je ziet meteen wat deze LG-tv speciaal maakt. Je kunt namelijk wegdromen bij de mooiste beelden. Beelden die je niet eerder hebt gezien kun je zien met deze LED-tv. De resolutie van 4K is maar liefst vier keer hoger dan zijn voorganger Full HD. Je begrijpt wel dat beelden bij een Full HD resolutie al ongelooflijk mooi waren, laat staan bij Ultra HD. Een bijzonder aspect van deze tv is dat hij is voorzien van een 4K upscaler. Dit houdt in dat beelden in een lagere kwaliteit omgezet kunnen worden naar een hogere resolutie. De 
LG 55 inch 4K Ultra HD TV is een absolute aanwinst voor elke woonkamer!

Pluspunten LG 55 inch 4K Ultra HD TV
  • 4K Ultra HD
  • 55 inch / 139 cm
  • Smart Energy Saving
  • Helder geluid
  • USB en HDMI aansluitingen
  • Haarscherp beeld
Geniet van de prachtige beelden van 4K Ultra HD met de LG 55 inch 4K Ultra HD TV. Deze LED-tv is 55 inch groot en laat jouw favoriete films, series en sport-wedstrijden in hoge kwaliteit zien. De 4K Ultra HD technologie zorgt er namelijk voor dat het beeld een viermaal scherpere resolutie heeft dan een normale Full HD televisie. Details zijn op deze manier perfect zichtbaar. Verder is de televisie voorzien van een 4K Ultra HD upscaler. Met deze upscaler worden onscherpe beelden omgetoverd tot 4K Ultra HD waardige beelden. De LG 55 inch 4K Ultra HD TV laat zodoende al jouw films en series zien in prachtige kwaliteit.
 
Helder geluid
Deze televisie maakt gebruik van virtual surround sound, wat ervoor staat dat je het geluid van alle kanten hoort komen. Waan jezelf alsof je in de film zit en hoor bijvoorbeeld auto's langs je heen razen. Ook kun je op deze manier op ultieme wijze genieten van concerten van je favoriete artiest, het geluid komt helemaal tot zijn recht. De televisie beschikt verder over de clear voice II techniek. Hiermee kun je de geluidsbalans aanpassen en bijvoorbeeld stemmen naar voren laten komen. Ideaal voor programma's met veel achtergrondgeluiden.
 
Vele aansluitingen
Heb je nog een goede film op een USB-stick staan? Deze hoef je niet meer op je laptop af te spelen, maar kan zo aangesloten worden op de LG 55 inch 4K Ultra HD TV. Sluit de USB-stick aan op je televisie en start binnen enkele seconden de film die je nog wou zien. Ook kan je je laptop aansluiten, door gebruik te maken van één van de HDMI-poorten. Zo kun je programma's die je gisteren gemist hebt zo afspelen door naar de website te gaan van die bepaalde zender. Geniet op deze manier van alle vormen van entertainment.

Win jij deze LG 55 inch 4K Ultra HD TV ook voor slechts € 37,92?

Win deze LG 55 inch 4K Ultra HD TV en andere gave producten uit de categorie LG + 4K
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen