GoPro Karma Centveiling

Gefeliciteerd bassiemooi
GoPro Karma
Prijs
€47,46
Bespaar €951,54 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

12-1 bassiemooi
12-1 Rafaelvannijnen
12-1 chiaraArnhemthe
12-1 bassiemooi
12-1 shitbouncer
12-1 Rafaelvannijnen

GoPro Karma - Productinformatie

GoPro Karma

De maker van 's werelds bekendste action cams heeft de stap gezet. Maar GoPro Karma is niet alleen een drone. Het is een compleet pakket waarin alle mogelijke manieren van filmen en fotograferen samenkomen. Filmen vanuit de lucht, vanuit je hand of vanaf een ander object: met Karma kan het allemaal. Een licht, compact pakket met GoPro-gear dat je overal mee naartoe neemt, zonder erover na te hoeven denken. Hoe je GoPro Karma drone ook gebruikt, je maakt altijd verbazingwekkend mooie, professioneel ogende beelden.

 

GoPro drone én losse gimbal ineen

Maar hoe zit dat dan precies? Het is toch wel gewoon een drone? Inderdaad, GoPro Karma is een drone met een over 3 assen gestabiliseerde gimbal. Maar het mooie is dat je deze gimbal heel simpel kunt ontkoppelen van de drone, om hem op een andere manier te gebruiken. In combinatie met de Karma-handgreep kun je namelijk vanuit je hand superstabiel filmen. Daarnaast kun je de gimbal eenvoudig op je helm, je snowboard, je fiets of je hond (echt!) bevestigen. Karma geeft je verbazingwekkend mooie, strakke beelden vanuit de lucht, je hand of vanaf welk object dan ook.


De meest volledige GoPro-ervaring ooit

De GoPro Karma is ontworpen met draagbaarheid als uitgangspunt. Je zou Karma kunnen zien als een volledige oplossing voor het vastleggen van je leven. Karma is met recht de meest volledige GoPro-ervaring ooit: je hebt alle mogelijke manieren van filmen in één pakket.


Snelle, compacte GoPro quadcopter

De GoPro Karma is een snelle drone: hij haalt een topsnelheid van 56 kilometer per uur. Hij is in staat te communiceren met de controller tot op een afstand van 1 kilometer. Opgevouwen meet hij niet meer dan 37 × 23 × 9 cm, want de propellerarmen van de GoPro Karma kunnen helemaal opgevouwen worden. Met een gewicht van net iets meer dan een kilo mag hij met recht een lichtgewicht genoemd worden. De batterij geeft je zo'n 20 minuten vliegtijd; bijzonder acceptabel. Opladen duurt een uurtje, ook hier is niets op aan te merken. De stevige backpack waarin de GoPro Karma geleverd wordt, geeft je de mogelijkheid hem overal en altijd bij je te dragen.

 

 

Win jij deze GoPro Karma ook voor slechts € 47,46?

Win deze GoPro Karma en andere gave producten uit de categorie Drones
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen