Fenix 3 Sapphire Titanium smartwatch Centveiling

Gefeliciteerd Frankenfay
Fenix 3 Sapphire Titanium smartwatch
Prijs
€39,18
Bespaar €809,82 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

14-1 Frankenfay
14-1 djensley
14-1 Frankenfay
14-1 wittemelk
14-1 djensley
14-1 Veroontje

Fenix 3 Sapphire Titanium smartwatch - Productinformatie

Fenix 3 Sapphire Titanium smartwatch
De Fenix 3 Titanium Sapphire van Garmin is het robuuste, veelzijdige en slimme GPS-horloge voor multisporttrainingen. Met functiesets voor fitnesstraining en outdoor-navigatie staat hij paraat voor elke trainings- en wedstrijdactiviteit. Via het Connect IQ platform kun je wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en activiteiten aanpassen. 

 
Fenix 3 is ontwikkeld voor sporters en buitensportfanaten. Het toestel ondersteunt prestatiesporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, trailrunning, cross country skiën en triatlons, en recreatiesporten zoals hiken, klimmen en skiën. Je kunt jouw prestaties onderweg meten, activiteiten bijhouden en delen, en veilig terug naar huis navigeren in noodgevallen.
 
Het eerste GPS-navigatietoestel en polshorloge met hoogtemeter, barometer en kompas dat is voorzien van onze geavanceerde GPS-technologie en gecombineerde trainingsfuncties. Fenix 3 biedt uitgebreide navigatie- en volgfuncties om je te helpen jouw weg te vinden, ook buiten de gebaande paden. De ingebouwde sensoren geven informatie over koers, hoogte en weersveranderingen.

 

Win jij deze Fenix 3 Sapphire Titanium smartwatch ook voor slechts € 39,18?

Win deze Fenix 3 Sapphire Titanium smartwatch en andere gave producten uit de categorie Smartwatch
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen