Canon EOS M3 + 18-55 STM Centveiling

Gefeliciteerd missybloem
Canon EOS M3 + 18-55 STM
Prijs
€27,85
Bespaar €661,15 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

13-1 missybloem
13-1 pipodepijper
13-1 Minthevanharen
13-1 fokkertsmaGeert
13-1 pipodepijper
13-1 jaroNieuw

Canon EOS M3 + 18-55 STM - Productinformatie

Canon EOS M3 + 18-55 STM
De Canon EOS M3 is een krachtige en toch draagbare camera. De Canon EOS M3 biedt de draagbaarheid van een compact camera door zijn lichte body en dankzij een 24,2 megapixel CMOS-sensor van APS-C formaat en een ISO-gevoeligheid tot ISO 12.800 heeft de Canon EOS M3 de prestaties van een spiegelreflexcamera. De bekroonde ergonomische gebruiksvriendelijke touch-interface biedt diverse creatieve opname mogelijkheden en gemakkelijke navigatie door menu's.

Heldere en scherpe opnames
De Canon EOS M3 systeemcamera maakt heldere foto's in elke omgeving door zijn voorziening van hoge lichtgevoeligheid van ISO 12.800 en ruisreductie door de DIGIC 6 beeldverwerking. Bovenop de camera zit het draaiwiel waarmee u uit drie verschillende standen kunt kiezen: de automatische stand, een voorkeuzeprogramma of diverse handmatige instellingen.
De Canon EOS M3 beschikt over een tweede instelwiel waarmee de belichtingscompensatie gemakkelijk kan worden aangepast. De betrouwbare automatische scherpstelling en het duidelijke menu zorgen ervoor dat het niet uitmaakt wat u wil vastleggen. Alles is mogelijk! Als u liever zelf de scherpstelling regelt is dat ook mogelijk met behulp van focus-peaking.
 
Bekroond ergonomisch interface
De Canon EOS M3 systeemcamera beschikt over een helder en kantelbaar 3.0" touchscreen. Het interface van de camera is ergonomisch bekroond. Met een eenvoudige tik kan u scherp stellen en een opname maken. Door het menu navigeren en opnames bekijken ging nog nooit zo soepel. Het scherm kan 180˚ omhoog kantelen (ideaal voor selfies) en 45˚ omlaag, zodat u vanuit een hoog standpunt opnames kunt maken.
 
Creativiteit en WiFi
De Canon EOS M3 beschikt over vele mogelijkheden om uw creativteit te prikkelen. U kunt gebruik maken van filters en fotostijlen om een bepaalde look of feel van een opname aan te sluiten bij het moment. Voorbeelden van filters die u kunt gebruiken zijn fish-eye-effect en miniatuur-effect. De toevoeging van WiFi en NFC maakt het mogelijk om uw smartphone of tablet draadloos verbinding te laten maken met uw Canon EOS M3. Daarnaast kunt u back-ups van uw opnames maken in de cloud, bestanden synchroniseren met uw computer of smartphone en uw camera vanaf afstand bedienen via uw smartphone.
 
Kenmerken
- Lichtgewicht en compact met goede grip
- 24.2 APS-C formaat CMOS-sensor
- ISO-gevoeligheid van 12.800
- DIGIC 6 beeldverwerking
- Ingebouwde pop-up flitser en hotshoe-aansluiting
- Fotograferen in RAW en filmen in full HD-kwaliteit
- Aansluiting voor een externe microfoon
- Bekroond ergonomisch interface
- Helder en kantelbaar 3.0" touchscreen
- Biedt draadloze ondersteuning voor flitsers
- Voorzien van wifi- en NFC-functionaliteiten

Win jij deze Canon EOS M3 + 18-55 STM ook voor slechts € 27,85?

Win deze Canon EOS M3 + 18-55 STM en andere gave producten uit de categorie Digitale camera
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen