Apple iPhone 7 Plus 256 GB Centveiling

Gefeliciteerd Sebasbieder
Apple iPhone 7 Plus 256 GB
Prijs
€47,95
Bespaar €1.181,05 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

15-1 Sebasbieder
15-1 Dinavankraeken
15-1 Sebasbieder
15-1 Rozelichtjes
15-1 bilalistan
15-1 Waylon

Apple iPhone 7 Plus 256 GB - Productinformatie

Apple iPhone 7 Plus 256 GB
De Apple iPhone 7 Plus 256GB Black heeft het bekende, superstrakke en moderne ontwerp dat we van iPhone gewend zijn. Het toestel heeft een kraakhelder 5.5-inchbeeldscherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Je kunt dus rekenen op een haarscherpe beeldweergave. Bovendien herkent het display drie verschillende drukniveaus. Hierdoor gaat er een hele nieuwe wereld open voor het besturen van je telefoon. De verschillende drukniveaus zijn namelijk gekoppeld aan verschillende commando’s. Zo kun je bijvoorbeeld pijlsnel een e-mail inzien, zonder het bericht helemaal te hoeven openen. Wanneer je je vinger weer loslaat verdwijnt de preview weer. Het besturen van je toestel gaat dus nog makkelijk en sneller!
 
Indrukwekkende camera’s
Zoals we van Apple gewend zijn is ook de Apple iPhone 7 Plus 256GB Black uitgerust met maar liefst drie camera’s. Aan de achterkant van het toestel vind je een dubbele camera – voor extra diepte in je foto's. Bovendien heb je de mogelijkheid om extra veel van je omgeving vast te leggen in je foto's door de speciale groothoekfunctie. Selfies maak je daarnaast met de 7-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel. Maar Apple heeft zichzelf ook wat betreft de camera opnieuw uitgedaagd. Ook dit onderdeel van het toestel is dus vernieuwd en wel met een grotere sensor. Een grotere sensor zorgt ervoor dat je camera meer licht opvangt, waardoor je nog makkelijker mooie en scherpe foto’s maakt bij weinig licht, zonder je flitser te gebruiken. Ook video’s maak je in zeer hoogwaardige kwaliteit. Alle mooie momenten leg je dus met groot gemak direct vast met deze telefoon!
 
Waterbestendig
De Apple iPhone 7 Plus 256GB Black heeft een design waar je U tegen zegt. Niet alleen ziet het er gelikt uit, het werkt ook erg fijn. Dit komt onder andere doordat de behuizing waterbestendig is. Hartstikke handig natuurlijk, want appen en tegelijk een paraplu vasthouden is geen ideale combinatie! De homeknop is aanraakgevoelig, wat betekent dat je 'm niet echt in kan drukken. In de homebutton zit ook de vingerafdrukscanner. Deze herkent je vingerafdruk uit duizenden. Dankzij het besturingssysteem iOS 10 ziet ook de software van het toestel er goed uit en geniet je van veel handige functies en apps! 

 

Win jij deze Apple iPhone 7 Plus 256 GB ook voor slechts € 47,95?

Win deze Apple iPhone 7 Plus 256 GB en andere gave producten uit de categorie iPhone 7
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen