Acer Predator G3 Gaming PC Centveiling

Gefeliciteerd Gioya
Acer Predator G3 Gaming PC
Prijs
€65,32
Bespaar €1.733,68 op de winkelprijs!
Winnaar
Hoogste bieder
--:--:--

Biedhistorie

17-1 Gioya
17-1 Geengemis
17-1 zwartgat
17-1 marthavis
17-1 AsO
17-1 Rocco020gekste

Acer Predator G3 Gaming PC - Productinformatie

Acer Predator G3 Gaming PC
 
Onstuitbare oorlogsmachine
Dit gevaarte is gereed om uw tegenstanders te vermorzelen in een ontzagwekkende game-ervaring. Dankzij unieke gamefuncties en eenvoudige upgrademogelijkheden bent u in no time een kei in elke game.
 
Gamingplatform
De G3 is een krachtig platform dat u eenvoudig kunt tweaken en upgraden naarmate uw gamingskills groeien. Met een eenvoudig toegankelijk chassisontwerp en een 6egeneratie Intel® Core™ processor, bent u in no time een kei in al die AAA-titels.
 
Unieke functies
Als fanatieke gamer zult u genieten van de ingebouwde headsethouder en de Easy-Swap-uitbreidingsbay die u kunt openen vanaf de voorkant van het apparaat. Speciale voorzieningen om grote gamebibliotheken te beheren en uw accessoires te verzorgen.
 
Overweldigend geluid
Met Creative Sound Blaster Cinema 2 kunt u de muzikale omlijsting van uw games aanpassen voor een perfecte audio-ervaring. Ondersteuning voor EAX 5.0- en 5.1-kanaals geluid zorgt voor een spetterend geluidssysteem.
 
Superuitbreidbaar
Upgrade de Predator G3 en creëer een gamemonster. Kies voor maximaal 64 GB DDR4 RAM, 12 TB HDD-opslag en 512 GB SSD-opslag. U hebt zelfs een SD™-kaartlezer en extra USB 3.0-poorten voor nog meer uitbreidingsmogelijkheden.

 

Win jij deze Acer Predator G3 Gaming PC ook voor slechts € 65,32?

Win deze Acer Predator G3 Gaming PC en andere gave producten uit de categorie Desktop
vanaf € 0,01 bij Biedveilingen.nl

© 2017 Biedveilingen.nl. Alle Rechten Voorbehouden.

--> --> --> -->
Trustpilot beoordelingen